fbpx
Menu Sluiten

Gelukkig nieuwjaar!

De kerstdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is officieel begonnen. De perfecte tijd van het jaar om even rustig de balans op te maken. Wat voor mooie dingen zijn er het afgelopen jaar bereikt, en wat staat er in het nieuwe jaar op de planning?

Het jaar 2019 was een spetterend jaar voor onze vereniging. We gingen vaak op pad met senioren en jeugd. We betraden de tempel, gingen op kamp én zetten toernooi na toernooi op zijn kop.

Sportief was er dan ook volop succes voor onze vereniging. Voor het derde jaar op rij wisten jeugdleden van onze vereniging regionale toernooititels in de wacht te slepen. Meer dan ooit zelfs! Waar vorig jaar in drie van de vijf onderdelen titels werden binnen gesleept, haalden onze jeugdleden in 2019 maarliefst acht van de tien podiumplaatsen binnen. Daarnaast wisten ook HBV 1 (jeugd), HBV 4 (jeugd), HBV 3 (jeugd), HBV 6 (jeugd) en HBV 1 (senioren) dit jaar kampioen te worden in hun competitiepoule. De prijzenkast puilt uit! 

Ook het jaar 2020 belooft veel moois. We hopen de fantastische groei van 2019 door te zetten en onze vereniging in 2020 nog groter en gezelliger te maken. We hebben nog maar een paar leden nodig om het prachtige aantal van 100 Heesche badmintonners te bereiken en we zijn nieuwe plannen aan het bedenken om het seizoen nog verder op te leuken.

Het nieuwe jaar wordt bij de senioren natuurlijk altijd begonnen met de nieuwjaarsborrel op de eerste speelavond van het jaar, dit jaar op donderdag 2 januari. Twee weken later, op donderdag 16 januari, organiseren we ons jaarlijkse introductietoernooi waarbij we zoveel mogelijk introducees kennis willen laten maken met het badminton.

Ook wat verder in het jaar staan al mooie activiteiten gepland. Zo kan de jeugd weer volop gaan strijden om de prijzen op ons eigen, grote, HBV Open Jeugd Toernooi dat voor de negende keer georganiseerd zal gaan worden op zondag 15 maart. En een paar maanden later staat er weer een heus jeugdkamp op het programma (6-7 juni). Activiteiten die niemand mag, en wil missen! Ook de huldiging van onze jeugdkampioenen en de uitreiking van de Hissiecup, op vrijdag 10 januari, zal geen jeugdlid aan zich voorbij willen laten gaan.

Wij hopen dat jullie genoten hebben van al het moois dat 2019 onze vereniging bracht, en ons helpen van 2020 een nog mooier jaar te maken. Wij kijken er naar uit. Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de Heesche Badminton Vereniging

Lambert, Joost, Yolanda en Jesse