fbpx
Menu Sluiten

Wij zijn HBV

Wij zijn de Heesche Badminton Vereniging. Wij zijn in 1988 opgericht om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de badmintonsport. Iedereen is bij ons welkom om op donderdag (senioren) of vrijdag (jeugd) te komen badmintonnen in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. 

Onze club is aangesloten bij de Bossche Badminton Federatie. Dat betekent dat onze jeugd én seniorenleden  naast recreatief ook competitief aan de slag kunnen bij onze club. Onze vereniging heeft voor iedere soort speler wat te bieden. 

Je bent van harte welkom om het badminton drie keer gratis te komen uitproberen op één van onze speelavonden! Je mag gewoon komen binnenlopen, of eerst mailen naar info@hbv-heesch.nl. Wij hebben rackets en shuttles voor je klaar liggen. 

10euro-zomer

Onze jeugdafdeling

Elke vrijdagavond komen onze jeugdleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om met elkaar te trainen en tegen elkaar te spelen. De zaal gaat om 18:00 open en sluit om 20:30. 

Elke vrijdag wordt er door alle jeugdleden in verschillende groepen getraind en in teamverband kan er meegespeeld  worden in de regionale jeugdcompetitie. Ook gaan onze jeugdleden op pad om bekers binnen te slepen op regionale toernooien en worden er regelmatig leuke extra activiteiten georganiseerd binnen en buiten de zaal.

Voor de jongste jeugdleden van 4- en 5-jaar wordt een speciaal ‘bad-mini-ton’ programma aangeboden.  

Onze mascotte: Hissie

Hissie is de roze, knorrige mascotte van onze vereniging. Als klein biggetje was Hissie al een bezienswaardigheid in de sportzaal. Nu, uitgegroeid tot volwassen His varken, is Hissie de stille kracht achter onze vereniging en bij elk evenement aanwezig om de zaal blauw (én roze) te kleuren. 

Hissie

Onze senioren

Elke donderdagavond komen onze seniorenleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om tegen elkaar te spelen. De zaal gaat om 20:00 open en sluit om 22:30 haar deuren. Achteraf staat barman Michel van sportbar ’t Vijfeiken graag voor je klaar voor de derde helft. 

Elke donderdag nemen onze seniorenleden het in onderlinge wedstrijden tegen elkaar op. Ook kan er in teamverband meegespeeld worden in de regionale competitie en wordt er een introductietraining aangeboden aan beginnende badmintonners. Daarnaast bezoeken onze senioren regionale toernooien en worden er regelmatig gezellige extra activiteiten georganiseerd binnen en buiten de zaal. 

Kom eens langs!

Iedereen is van harte welkom om het badminton drie keer gratis te komen uitproberen bij onze vereniging. Zo kan jij vrijblijvend ontdekken of onze sport en club bij jou passen. Aanmelden is niet nodig, je bent elke donderdag of vrijdag van harte welkom om mee te komen doen.