fbpx
Menu Sluiten

Onze seniorenafdeling

Elke donderdagavond komen onze seniorenleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om tegen elkaar te spelen. De zaal gaat om 20:00 open en sluit om 22:30 haar deuren. Achteraf staat barman Michel van sportbar ’t Vijfeiken graag voor je klaar voor de derde helft. 

Elke donderdag nemen onze seniorenleden het in onderlinge wedstrijden recreatief tegen elkaar op. Ook kan er in teamverband meegespeeld worden in de regionale competitie en worden regionale toernooien bezocht. Regelmatig worden er gezellige extra activiteiten georganiseerd binnen en buiten de zaal. Voor ieder soort spelers wat wils! 

Competitie

Jaarlijks neemt onze vereniging met een groot aantal teams deel aan de regionale competitie. In deze competitie strijden 28 verenigingen uit de regio ‘s-Hertogenbosch tweemaal per jaar om de competitietitels.

Graag stellen wij jullie voor aan onze teams: 

Activiteiten

Een levendige verenging als de onze doet meer dan badmintonnen alleen. Ieder seizoen opnieuw worden vele activiteiten binnen en buiten de sporthal georganiseerd om het seizoen nog leuker te maken. Toernooien worden bezocht, speciale speelavonden georganiseerd en gezellige activiteiten gehouden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan barbecues, nieuwjaarsborrels en onderlinge toernooitjes. 

Sportbar 't Vijfeiken is open!

De gezelligheid stopt niet zodra de banen opgeruimd worden. Ook daarna nog zet de speelavond zich voort, maar dan in sportbar ’t Vijfeiken. Aldaar verwelkomt barman Michel je graag voor de derde helft. 

Op de agenda...

Geen evenementen gevonden!

Blijf op de hoogte!

Kom eens langs!

Iedereen is van harte welkom om het badminton drie keer gratis te komen uitproberen bij onze vereniging. Zo kan jij vrijblijvend ontdekken of onze sport en club bij jou passen. Aanmelden is niet nodig, je bent elke donderdag of vrijdag van harte welkom om mee te komen doen.