fbpx
Menu Sluiten

HBV 3 wint kampioenschap

Afgelopen maandag heeft HBV 3 het kampioenschap in haar competitiepoule veiliggesteld. Het Heesche jeugdteam, bestaande uit Sjao Jacobs, Tijn Westerveld, Jens Romme en Sem van Mook, wist een spetterend seizoen ruim een maand voor het einde te bekronen met de titel.

Al vroeg in het seizoen bleek dat HBV 3 met kop en schouders boven de concurrentie in de poule uitstak. De seizoensopening tegen BV Sparrenburg uit Rosmalen werd direct met 16-0 gewonnen, en ook in de daarop volgende wedstrijden gaven de Heeschenaren weinig af. Gemiddeld verloor de Heesche jongensploeg tot nu toe niet meer dan 1 van de 16 sets die een badmintonwedstrijd rijk is. Met nog maar één wedstrijd te gaan is het Heesche team daardoor niet meer in te halen door de concurrenten in depoule.  

Met het binnenslepen van het kampioenschap heeft het team promotie in het voorjaar zeker gesteld. Ook andere teams van HBV, zowel jeugd als senioren, doen de komende week nog mee in de race om het kampioenschap in andere competitiepoules.

Uitslagen, tussenstanden en meer informatie over de competitieteams zijn terug te vinden op de verschillende teamprofielen op de senioren– en jeugdpagina van deze website.