fbpx
Menu Sluiten

HBV 4 wint Hissiecup

Afgelopen vrijdag heeft de Heesche Badminton Vereniging de Hissiecup uitgereikt. De Hissiecup, vernoemd naar de knorrige roze mascotte van de vereniging, is een wisseltrofee die ieder halfjaar wordt uitgereikt aan het team dat het best presteert in de regionale competitie. 

Gedurende het hele seizoen hebben competitieteams hun prestaties kunnen volgen op een digitale ranglijst die na elke competitieronde bijgewerkt wordt. De hoogste trede van het podium is dit seizoen door veel verschillende teams bezet gehouden. Maar uiteindelijk kan maar één team met de grote trofee met twee oren naar huis gaan.

Uiteindelijk was het HBV 4, bestaande uit Thirza, Jarno, Merijn en Nick, dat bovenaan de ranglijst eindigde en daarmee de vier andere HBV-competitieteams achter zich liet.