fbpx
Menu Sluiten

De HissieCup

Wekelijks betreden de jeugdteams van onze vereniging de badmintonbaan om te strijden tegen teams van andere clubs. Punt voor punt sluipen ze naar de overwinningen en richting een spetterend kampioenschap.

Maar de punten die behaald worden in de competitie tellen niet alleen daar! Ook tussen onze HBV-teams wordt een felle strijd gestreden: de strijd om de Hissie-Cup. Onze eigen wisseltrofee die ieder halfjaar wordt uitgereikt aan het team dat het best presteert in de competitie. Het team dat de meeste punten haalt, wint de beker.

Hissiecup Logo

Tussenstand

Het seizoen is bijna ten einde! Om de spanning op te bouwen is de tussenstand van de HissieCup in de laatste weken van het seizoen verborgen. Hoe hoog denk jij dat jouw team gaat eindigen?

HBV J3

221 punten

HBV J1

174 punten

HBV J2

171 punten

HBV J4

164 punten

HBV J5

125 punten

Eregallerij

Hoe verzamel je punten?

De Hissie Cup is een speciale interne competitie waarvoor teams op hun eigen niveau punten kunnen scoren. Voor de ranglijst wordt met veel verschillende onderdelen rekening gehouden, zodat ieder team kans maakt op de wisseltrofee.

Het puntental wordt berekend met een formule waarin het aantal gespeelde wedstrijden, het aantal winstpunten en de positie van het team in de poule een rol speelt.

Onze mascotte: Hissie

Hissie is de roze, knorrige mascotte van onze vereniging. Als klein biggetje was Hissie al een bezienswaardigheid in de sportzaal. Nu, uitgegroeid tot volwassen His varken, is Hissie de stille kracht achter onze vereniging en bij elk evenement aanwezig om de zaal blauw (én roze) te kleuren. 

Hissie-Hissiecup