fbpx
Menu Sluiten

Grootse opkomst bij 9e editie Open Jeugd Toernooi

Komende zondag organiseert de Heesche Badminton Vereniging de 9e editie van haar H.B.V. Open Jeugd Toernooi. De 9e editie van een toernooi dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot één van de drukst bezette eendaagse jeugdtoernooien in de regio. Maar bovenal een toernooi waar spelers graag naartoe komen en een fijne dag hebben.

Bijna 100 jeugdspelers van 18 verschillende verenigingen zullen op zondag naar Heesch afreizen om het tegen elkaar op te nemen voor de dagprijzen. Daarmee zijn bijna alle plaatsen die de Heesche vereniging op haar toernooi heeft bezet en kan uitgekeken worden naar een spannende toernooidag in ‘t Vijfeiken. 

Verdeeld over drie verschillende leeftijdscategorieën en drie verschillende spelonderdelen (enkel, dubbel en gemengd dubbel) zullen de spelers gedurende de dag honderden wedstrijden spelen. Jaarlijks levert een groot aantal wedstrijden vuurwerk op en komen er gedurende de dag nieuwe badmintontalenten bovendrijven. Een genot om naar te kijken voor het publiek op de tribunes. 

Naast de strijd om de individuele dagprijzen strijden de verschillende verenigingen ook nog om de titel van ‘Best presterende club’ en de daarbij behorende Hebris.nl Wisseltrofee. Deze werd tijdens de laatste editie gewonnen door badmintonclub Veghel ’67. 

Het H.B.V. Open Jeugd Toernooi wordt op zondag 26 maart, van 9:00 tot 18:00, gespeeld in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Publiek is van harte welkom. Meer informatie over het toernooi is te vinden op de toernooipagina op deze website.