fbpx
Menu Sluiten

Het HBV Open Jeugd Toernooi

Sinds 2012 organiseert de Heesche Badminton Vereniging het HBV Open Jeugd Toernooi. Op dit toernooi gaan jeugdspelers van verschillende verenigingen de strijd met elkaar aan voor de dagprijzen, de wisselbeker en punten voor de regionale toernooiranglijst.

Het HBV Open Jeugd Toernooi is open voor iedereen die graag badmintont en jonger dan 18 jaar is, ongeacht bij welke bond of vereniging de speler is aangesloten. Competitiespeler of recreant, wij verwelkomen je graag op ons open jeugd toernooi. 

De negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi wordt op zondag 27 maart 2022 gespeeld in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Inschrijven kan later via de knoppen onderaan deze pagina.

Klasses en onderdelen

Op het HBV Open Jeugd Toernooi wordt er gespeeld in drie verschillende leeftijdsklassen en vijf verschillende onderdelen. Deelnemen in een hogere leeftijdsklasse mag, en is voor spelers van de badmintonselectie verplicht. 

Leeftijdsklassen: U12, U15 & U18

Onderdelen: Damesenkel, Herenenkel, Damesdubbel, Herendubbel & Gemengd dubbel

Onze mascotte: Hissie

Hissie is de roze, knorrige mascotte van onze vereniging. Als klein biggetje was Hissie al een bezienswaardigheid in de sportzaal. Nu, uitgegroeid tot volwassen His varken, is Hissie de stille kracht achter onze vereniging en bij elk evenement aanwezig om de zaal blauw (én roze) te kleuren. Zo ook op het HBV Open Jeugd Toernooi.

Hissie

De Hebris.nl Wisseltrofee

Voor het achtste jaar op rij kan dit jaar gestreden worden voor de Hebris.nl wisseltrofee. Deze trofee wordt aan het einde van de toernooidag uitgereikt aan de best presterende vereniging van het H.B.V. Open Jeugd Toernooi. Tijdens eerdere edities werd deze beker gewonnen door:

  • B.V. Sparrenburg (2013)
  • B.C. Oss (2014)
  • B.C. Veghel ’67 (2015)
  • B.C. Veghel ’67 (2016)
  • B.C. Mixed (2017)
  • B.C. Veghel ’67 (2018)
  • B.C. Veghel ’67 (2019)
Winnaar 2019: B.C. Veghel '67

Schrijf je in!

Op dit moment kan je je nog niet inschrijven voor de editie van 2021.

Sporthal 't Vijfeiken

Adres
’t Vijfeiken 53
5384 ER Heesch

Telefoonnummer
(0412) 45 23 48

In de sporthal zijn een kantine en grote tribune aanwezig. 

Zegt het voort!