fbpx
Menu Sluiten

Buiten sporten voor een tientje

Vanaf maart kunnen jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging opnieuw trainen in de buitenlucht op het sportpark van de Mixed Hockey Club Heesch. Daar werken de spelers elke vrijdagavond volop aan kracht, conditie én samenwerking. De buitentraining zorgt voor zoveel sportief plezier, dat de vereniging graag ook nieuwe spelers uitnodigt om mee te komen doen.

Juist nu zoveel activiteiten voor kinderen door de Coronacrisis niet door kunnen gaan, hoopt de Heesche Badminton Vereniging zoveel mogelijk kinderen aan de slag te kunnen helpen en een fijne avond te kunnen bezorgen. ‘Ook in tijden van Corona is het immers belangrijk om zo af en toe even de energie kwijt te kunnen, en andere kinderen te ontmoeten’, zegt bestuurslid Jesse Jansen daarover. ‘Daarom vinden wij het nu tijd om de deuren nog verder open te gooien en een speciale kortingsactie te introduceren’.

Voor maar €10,- kunnen kinderen zich tot en met de zomer elke week uitleven tijdens de trainingen van de Heesche Badminton Vereniging. Zo lang dat moet in de buitenlucht, en zodra dat weer veilig en gezond kan in sporthal ‘t Vijfeiken.

Op vrijdagvond wordt er in drie trainingsgroepen getraind op het sportpark van de Mixed Hockeyclub Heesch aan de Schoonstraat 99b in Heesch. De eerste trainingsgroep voor spelers tot +- 12 jaar traint van 18:00 tot 18:45. Oudere kinderen kunnen instromen in de tweede (18:45-19:45) of derde trainingsgroep (19:45-20:45).

Alle trainingen worden verzorgd door gediplomeerd trainer Hennie Bruurmijn. Alle materialen zijn op locatie aanwezig. Omdat badmintonnen in de buitenlucht niet altijd even makkelijk gaat, bestaan de trainingen uit meer dan het gebruik van racket en shuttle alleen. Er is buiten veel aandacht voor spellen en oefeningen om motoriek, kracht een conditie te trainen. Voor materiaal wordt gezorgd. Nieuwe spelers hoeven alleen te zorgen voor warme kleren en drinken.

Meer informatie over de trainingen in de buitenlucht is te vinden op deze website. Aanmelden voor de training in de buitenlucht kan via onderstaand formulier. Je mag drie keer gratis komen meedoen, voordat je moet besluiten of je tot de zomer mee wil trainen.

Geen velden gevonden.