fbpx
Menu Sluiten

Sporthallen sluiten deuren opnieuw

De afgelopen maanden heeft de Heesche Badminton Vereniging haar beste beentje voorgezet om badmintonnen op een gezonde manier mogelijk te maken. Daardoor is het de afgelopen maanden mogelijk gebleven om te blijven badmintonnen in sporthal ’t Vijfeiken. Helaas blijft het Coronavirus in den lande om zich heen grijpen. Daarom heeft de Nederlandse regering op dinsdag 14 december nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. Nederland gaat voor vijf weken op slot. Deze maatregelen hebben ook effect op de activiteiten van onze vereniging.

Sporthallen gesloten
Net als in het voorjaar van 2020 gaan de sporthallen op slot. Daardoor is het voor badmintonners tot en met 19 januari niet mogelijk om hun sport uit te oefenen in sporthal ’t Vijfeiken. De Heesche Badminton Vereniging betreurt het dat verdere maatregelen noodzakelijk zijn om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, en hoopt dat badmintonners in januari weer op een gezonde en veilige manier de sporthal kunnen betreden.

Alternatieven
De Heesche Badminton Vereniging heeft dit jaar, ondanks de vele beperkingen, geen moment stil gelegen. Ook nu is de vereniging niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. Door verschillende mensen binnen de vereniging wordt al nagedacht over alternatieve activiteiten. De jeugdcommissie heeft al uitgesproken op de vrijdagavonden te gaan zorgen voor een online invulling, vergelijkbaar met de ‘GameNights’ die in het voorjaar georganiseerd werden. De eerste GameNight zal komende vrijdag, 18 december, al georganiseerd worden. Meer informatie over de GameNight is hier te vinden.

Een groter online evenement zal georganiseerd gaan worden op vrijdag 8 januari. Meer informatie hierover volgt later.