fbpx
Menu Sluiten

Hissie's GameNight

Elke vrijdagavond komen onze jeugdleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om met elkaar te trainen en tegen elkaar te spelen. Helaas kan dat op dit moment, door de verspreiding van het Coronavirus, niet doorgaan. Toch geven wij onze speelavond niet zomaar op.

Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op de vrijdagavond een game-avond. Gedurende de tijden waarop normaal gebadmintond wordt, kan er dan samengekomen worden op een online game en kan er daar gestreden worden om de prijzen.

Game van de week: Psych!

De afgelopen weken heeft iedereen volop quizzes gespeeld. Maar heb jij ooit een quiz gespeeld waarbij niet het goede antwoord, maar het aantal keren dat jij succesvol gebluft hebt punten oplevert? 

In het spel Psych probeer jij de andere spelers van de quiz helemaal gek te maken. Geef jij het goede antwoord op de vragen, of waag je je kans en probeer je de anderen in de maling te nemen met een fout antwoord? Een avond Psych spelen gaat zorgen voor lachen, gieren en brullen. Voor jong, en oud.

Komende vrijdag spelen we samen, onder leiding van Bram en Lars, dé game van 2020: Among Us!

In Among Us ben je met vier tot tien spelers op een ruimteschip. De meeste spelen als bemanningslid, een of meerdere als impostor: bedrieger. De bemanningsleden rennen rond en proberen het schip te repareren door allerlei taken uit te voeren. De impostors hebben als doel de boel te saboteren. En als het even kan iemand onopvallend een kopje kleiner te maken.

Om de zoveel tijd volgt een stemronde: je overlegt over wie de impostor zou kunnen zijn. Heeft iemand iets verdachts gezien? Wie de meeste stemmen krijgt, moet het spel verlaten. De bemanning wint als alle impostors op tijd zijn weggestemd, de impostors als ze tot het einde in het spel blijven.

Deze vrijdag opent het HBV-café haar deuren weer voor een ouderwets spel: bingo! In Hissie’s Badminton Bingo maak jij met jouw bingokaart kans op fantastische prijzen!

Zet het drinken vast koud, en zorg dat je jouw bingo-kaart goed bewaart; want misschien wordt dit wel jouw geluksavond. 

Deze vrijdag gaan we back to basic met een oergezellige Kahoot-pubquiz!

Ons online café opent haar deuren via Skype. Terwijl jullie een goed gesprek voeren, of genieten van een ijsthee uit eigen koelkast zal jullie kennis in verschillende rondes getest worden via Kahoot.

Mario Kart Tour is een nieuw mobiel spel van Nintendo, gebaseerd op de gamereeks voor de nintendo-spelcomputers. Doel van het spel is simpel: versla je de tegenstanders op de racebaan en eindig op het podium. 

Mario Kart Tour is te gratis te spelen op mobiele apparaten als tablets en telefoons. 

Fortnite is een populaire shooter-game. Doel van het spel is om zo lang mogelijk te overleven in een fictieve wereld waar je met 99 andere spelers verblijft. Met gevonden wapens proberen spelers elkaar te raken en het leven zuur te maken. 

Fortnite is te gratis te spelen op een groot aantal apparaten, zoals telefoon, Playstation en Nintendo Switch.

De opzet van de avond

Vrijdagavond om 18:30 gaan we starten met Psych! Voor het spelen van het spel maken we gebruik van Discord. Meer dan de Discord applicatie, een microfoon en een webcam heb je niet nodig.

In Discord vormen we met elkaar een virtuele kring. Onder leiding van de spelleiders gaan we spelen. In elke ronde staat een categorie centraal. Bijvoorbeeld de top 20 grootste landen ter wereld.

Vervolgens mag iedere speler om de beurt en antwoord geven op de vraag. Het maakt niet uit of het antwoord goed of fout is. 

De volgende speler mag vervolgens kiezen: ga je een nieuw antwoord geven, of ga je de vorige speler beschuldigen van bluf?!

Als je de vorige speler beschuldigt van bluf, dan gaan we het antwoord van de vorige speler bekijken. Is het een goed antwoord? Dan krijgt degene die ‘bluf’ geroepen heeft en strafpunt. Is het inderdaad bluf, en een fout antwoord? Dan krijgt de speler die het antwoord gegeven heeft en strafpunt.

Deelnemers

Aanmelden

Geen velden gevonden.