fbpx
Menu Sluiten

Hissie's GameNight

Elke vrijdagavond komen onze jeugdleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om met elkaar te trainen en tegen elkaar te spelen. Helaas kan dat op dit moment, door de verspreiding van het Coronavirus, niet doorgaan. Toch geven wij onze speelavond niet zomaar op.

Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op vrijdagavond 10 december een game-avond. 

Game van de week: Online winterspelen

Kom helemaal in de wintersferen tijdens een avond vol spelletjes, quizvragen en muziek. Ga de strijd aan met elkaar en probeer zo veel mogelijk punten te scoren!

Komende vrijdag spelen we samen, onder leiding van Bram en Lars, dé game van 2020: Among Us!

In Among Us ben je met vier tot tien spelers op een ruimteschip. De meeste spelen als bemanningslid, een of meerdere als impostor: bedrieger. De bemanningsleden rennen rond en proberen het schip te repareren door allerlei taken uit te voeren. De impostors hebben als doel de boel te saboteren. En als het even kan iemand onopvallend een kopje kleiner te maken.

Om de zoveel tijd volgt een stemronde: je overlegt over wie de impostor zou kunnen zijn. Heeft iemand iets verdachts gezien? Wie de meeste stemmen krijgt, moet het spel verlaten. De bemanning wint als alle impostors op tijd zijn weggestemd, de impostors als ze tot het einde in het spel blijven.

Deze vrijdag opent het HBV-café haar deuren weer voor een ouderwets spel: bingo! In Hissie’s Badminton Bingo maak jij met jouw bingokaart kans op fantastische prijzen!

Zet het drinken vast koud, en zorg dat je jouw bingo-kaart goed bewaart; want misschien wordt dit wel jouw geluksavond. 

Deze vrijdag gaan we back to basic met een oergezellige Kahoot-pubquiz!

Ons online café opent haar deuren via Skype. Terwijl jullie een goed gesprek voeren, of genieten van een ijsthee uit eigen koelkast zal jullie kennis in verschillende rondes getest worden via Kahoot.

Mario Kart Tour is een nieuw mobiel spel van Nintendo, gebaseerd op de gamereeks voor de nintendo-spelcomputers. Doel van het spel is simpel: versla je de tegenstanders op de racebaan en eindig op het podium. 

Mario Kart Tour is te gratis te spelen op mobiele apparaten als tablets en telefoons. 

Fortnite is een populaire shooter-game. Doel van het spel is om zo lang mogelijk te overleven in een fictieve wereld waar je met 99 andere spelers verblijft. Met gevonden wapens proberen spelers elkaar te raken en het leven zuur te maken. 

Fortnite is te gratis te spelen op een groot aantal apparaten, zoals telefoon, Playstation en Nintendo Switch.

De opzet van de avond

Vrijdagavond om 18:30 starten de online Winterspelen. Voor het spelen van het spel maken we gebruik van Discord. Meer dan de Discord app, een microfoon en een webcam heb je niet nodig.

Deelnemers

Aanmelden

Niet meer mogelijk.