fbpx
Menu Sluiten

Hissie's GameNight

Elke vrijdagavond komen onze jeugdleden bij elkaar in sporthal ’t Vijfeiken om met elkaar te trainen en tegen elkaar te spelen. Helaas kan dat op dit moment, door de verspreiding van het Coronavirus, niet doorgaan. Toch geven wij onze speelavond niet zomaar op.

Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op de vrijdagavond een game-avond. Gedurende de tijden waarop normaal gebadmintond wordt, kan er dan samengekomen worden op een online game en kan er daar gestreden worden om de prijzen.

Game van de week: Fortnite

Deze vrijdag kan je meedoen aan een ouderwets spelletje bingo in een digitaal jasje.

Ons online café opent opnieuw haar deuren via Skype. Terwijl jullie een goed gesprek voeren, of genieten van een ijsthee uit eigen koelkast kunnen er grote prijzen gewonnen worden tijdens de bingo.

Meld je snel aan en je ziet de bingokaart in je mailbox verschijnen!

Deze vrijdag gaan we back to basic met een oergezellige Kahoot-pubquiz!

Ons online café opent haar deuren via Skype. Terwijl jullie een goed gesprek voeren, of genieten van een ijsthee uit eigen koelkast zal jullie kennis in verschillende rondes getest worden via Kahoot.

Mario Kart Tour is een nieuw mobiel spel van Nintendo, gebaseerd op de gamereeks voor de nintendo-spelcomputers. Doel van het spel is simpel: versla je de tegenstanders op de racebaan en eindig op het podium. 

Mario Kart Tour is te gratis te spelen op mobiele apparaten als tablets en telefoons. 

Fortnite is een populaire shooter-game. Doel van het spel is om zo lang mogelijk te overleven in een fictieve wereld waar je met 99 andere spelers verblijft. Met gevonden wapens proberen spelers elkaar te raken en het leven zuur te maken. 

Fortnite is te gratis te spelen op een groot aantal apparaten, zoals telefoon, Playstation en Nintendo Switch.

De opzet van het toernooi

Vrijdagavond van 18:30 tot 20:30 organiseren we een Fortnite-toernooi. In verschillende creative-werelden gaan we de strijd tegen elkaar aan. Elke kill levert een punt op, en de langste overlevers krijgen bonuspunten.

Terwijl er gegamed wordt, kan er met andere spelers gepraat worden via Discord. 

Deelnemers

Wat heb je nodig?

Livestream

Niet langer beschikbaar.

Blijf op de hoogte!

Badmintonners blijven welkom in de sporthal. Lees meer
+