fbpx
Menu Sluiten

HBV start training voor volwassenen

De Heesche Badminton Vereniging heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen op hun eigen niveau kennis te laten maken met de snelste racketsport ter wereld: het badminton. Om die ambitie waar te maken is de vereniging voortdurend op zoek naar nieuwe invullingen van haar speelavonden. Ook voor het nieuwe seizoen wordt er weer iets nieuws aan het aanbod van de vereniging toegevoegd: tweewekelijkse training voor volwassenen. 

Sinds jaar en dag komen de senioren (18+) van de vereniging op de donderdagavond in sporthal ’t Vijfeiken samen om recreatief en competitief te badmintonnen. De afgelopen jaren was er op deze avonden geen mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen. Met ingang van het nieuwe seizoen komt daar verandering in. Met het aantrekken van de Osse badmintontrainer Diego Arentsen krijgen nieuwe, en bestaande, leden van HBV de mogelijkheid om de badmintonvaardigheden in groepsverband naar een hoger niveau te tillen. 

Iedere week zal de trainer op de donderdagavond een uur lang training geven aan leden van de vereniging. De ene week zal training gegeven worden aan een groep van recreanten, de andere week aan competitiespelers en gevorderden. Tijdens de training is er aandacht voor alle aspecten van het badmintonspel: techniek, snelheid, conditie en tactiek. Na de training is er nog ruimschoots de tijd om recreatief met andere spelers te badmintonnen.

De kosten van de training zijn bij de contributie inbegrepen. Leden van de Heesche Badminton Vereniging kunnen zich per halfjaar inschrijven voor de training. Het eerste halfjaar loopt van september tot en met december. De eerste training wordt voor competitiespelers gegeven op donderdag 3 september van 20:10 tot 21:10. Voor recreanten en nieuwe spelers wordt de eerste training gegeven op donderdag 10 september van 20:10 tot 21:10. Aanmelding verplicht tot deelname. 

Nieuwe spelers zijn altijd welkom om drie keer gratis kennis te komen maken met de sport, vereniging én training