fbpx
Menu Sluiten

Welkom, Diego!

Afgelopen week heeft de Heesche Badminton Vereniging bekend gemaakt dat het met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe trainer aan haar staf toevoegt. Naast jeugdtrainer Hennie Bruurmijn zal ook de Osse Diego Arentsen de club van training gaan voorzien. Daarmee krijgt ook de seniorenafdeling de mogelijkheid om structureel te trainen en te werken aan de eigen badmintontechniek. 

 ‘Met Diego halen we een trainer in huis die seniorenleden echt beter wil maken in het spel, en oog heeft voor de gezelligheid binnen de club. Met Diego’s enthousiasme kan de seniorentraining niet anders dan een succes worden, en een mooi nieuw onderdeel worden van onze wekelijkse speelavond op de donderdag’, zegt voorzitter Lambert Lambooij over de aanstelling van de nieuwe trainer

Naast gediplomeerd trainer is Diego werkzaam bij MSD in Boxmeer en jeugtrainer bij de Osse badmintonclub BC Oss. De eerste training zal gegeven worden op donderdag 3 september 2020. Meer informatie over de exacte invulling van de training volgt later.