fbpx
Menu Sluiten

Quizzen op Koningsdag

Op maandag 27 april is het Koningsdag, dat is een feestje waard. Nu dat feestje niet op straat gevierd kan worden, proberen we er met zijn allen thuis het beste van te maken. En wat is er dan gezelliger dan het samen maken van een heuse quiz, met prachtprijzen?

Daarom komt de Heesche Badminton Vereniging met ‘Hissie’s Koningsdag Quiz’. Een leuke quiz om op Koningsdag thuis, of digitaal, met familie en vrienden op te lossen. De quiz zal bestaan uit een heleboel vragen, opdrachten en raadsels waaraan teams de hele middag mogen werken.  Voor ieder wat wils. Leuk voor jong én oud!

Hoe werkt het? 

Op 27 april zal de vereniging om 13:00 een quizboekje verspreiden onder alle ingeschreven teams. Ieder team kan de hele middag, in eigen tempo en samenstelling, aan de quiz werken en de vragen proberen te beantwoorden. Als alle vragen beantwoord zijn kan het team deze terugsturen. Dat moet in ieder geval voor 18:30 ’s-avonds gebeuren.

Het quizboekje bevat kennisvragen, raadsels en doe-opdrachten. Je kan de quiz alleen maken, of met een team. Je kan er de hele middag voor nemen, of een paar uur. Als je maar plezier hebt!

Als alle teams hun antwoorden hebben ingestuurd, zullen deze worden nagekeken en beoordeeld. Vervolgens zal om 20:00 in een groepsgesprek op Skype bekend gemaakt worden wie de winnaar van Hissie’s Koningsdag Quiz is, en wie zich de Koninklijke Quizfamilie van Heesch mag noemen.

Inschrijven kan via de speciale quiz-pagina en is helemaal gratis.