Menu Sluiten

Hissie's Koningsdag Quiz

Op maandag 27 april is het Koningsdag, dat is een feestje waard!

Nu dat feestje niet op straat gevierd kan worden, maken we er met zijn allen in eigen huis het beste van. En wat is er dan gezelliger dan een heuse Kwis, met prachtprijs? 

Daarom organiseren wij Hissie’s Koningsdag Quiz. De leukste quiz om op koningsdag thuis, of digitaal, met familie en vrienden op te lossen. Een leuke Koningsdagbesteding voor jong én oud. 

Downloads

Hoe werkt het?

Op 27 april zal de vereniging om 13:00 een quizboekje verspreiden onder alle ingeschreven teams. Ieder team kan de hele middag, in eigen tempo en samenstelling, aan de quiz werken en de vragen proberen te beantwoorden. Als alle vragen beantwoord zijn kan het team deze digitaal terugsturen. Dat moet in ieder geval voor 18:30 ’s-avonds gebeuren.

Het quizboekje bevat kennisvragen, raadsels en doe-opdrachten. Je kan de quiz alleen maken, of met een team. Je kan er de hele middag voor nemen, of een paar uur. Als je maar plezier hebt!

Als alle teams hun antwoorden hebben ingestuurd zullen deze worden nagekeken en beoordeeld. Vervolgens zal om 20:00 in een groepsgesprek op Skype bekend gemaakt worden wie de winnaar van Hissie’s Koningsdag Quiz is. Meedoen kan altijd, winnen alleen als je ‘s-avonds ook digitaal aanwezig bent.

Inschrijven kan via het formulier onder aan deze pagina en is helemaal gratis.

Deelnemende teams

Uitslag

 1. Ernst, Yvette en de drie biggetjes (102 punten)
 2. De Bumkes (99 punten)
 3. De Lambooykes (99 punten)
 4. De Overstappers (90 punten)
 5. De 4 J’tjes (90 punten)
 6. De Vier Musketiers (76 punten)
 7. De Hoeksjes (73 punten)
 8. De Opa’s (71 puten)
 9. Coupe Corona (71 punten)
 10. REMY (65 punten)
 11. Càu lông Vietnam (62 punten)

Inschrijven

Geen velden gevonden.
De gegevens worden enkel verwerkt ten behoeve van de organisatie van de Koningsdagquiz. Na 27 april zullen alle gegevens verwijderd worden.

Vraag 19 - Orgel Joke

Blijf op de hoogte!