fbpx
Menu Sluiten

Gemeentelijke sporthallen gesloten

Vandaag heeft de gemeente Bernheze besloten de gemeentelijke sporthallen voorlopig alleen te openen voor het gymnastiekonderwijs op de scholen. Dat betekent dat alle andere activiteiten, waaronder de speelavonden van de Heesche Badminton Vereniging, in de sporthallen tot nader order niet door kunnen gaan. De gemeente hoopt met de sluiting van de sporthallen bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het Coronavirus. Wanneer de sporthallen weer open gaan is op dit moment nog niet bekend.

Burgemeester Marieke Moorman: “Ik realiseer me heel goed dat het afblazen van activiteiten en beperken van contact ingrijpend is. In Brabant en Bernheze zijn we graag onder de mensen. Zo’n lange periode van sociale onthouding hakt er behoorlijk in. En toch nemen we gezamenlijk onze verantwoordelijkheid. Dat is goed om te zien.”

Eerder al verplaatste de Heesche Badminton Vereniging haar 9e Open Jeugd Toernooi naar zondag 17 mei. Ook de competitiewedstrijden worden in de maand maart niet gespeeld.

Tijdens de sluiting organiseert de vereniging GameNight: een toernooi op een populair en toegankelijk online spel.