fbpx
Menu Sluiten

HBV verplaatst Open Jeugd Toernooi

Komende zondag, 15 maart, zouden 101 jeugdspelers van 12 verschillende verenigingen naar sporthal ’t Vijfeiken in Heesch komen om deel te nemen aan de negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi. De toernooiorganisatie stond reeds in de steigers, mooie wedstrijden waren gepland en de bekers blinkten als nooit tevoren. 

Helaas hebben de ontwikkelingen van de afgelopen dagen het neerzetten van een toernooi waar iedereen met een gerust hart naartoe kan sterk bemoeilijkt. In goed overleg met de Federatie, de gemeente en andere partners heeft de Heesche Badminton Vereniging dan ook besloten de negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi te verplaatsen naar zondag 17 mei 2020

‘Uiteraard doet het ons team pijn dat het toernooi geen doorgang kan vinden op 15 maart’, zegt toernooileider Jesse Jansen over de verplaatsing. ‘Echter is het fijn dat wij samen met onze partners ervoor hebben kunnen zorgen dat er direct een nieuwe datum in dit seizoen op tafel is komen te liggen. Daarmee zorgen we ervoor dat enthousiaste jeugdleden ook dit seizoen gewoon weer in Heesch om de prijzen kunnen komen strijden. Vandaag balen we dat dit besluit nodig was, maar vanaf morgen gaan we volop aan de slag om in mei een fantastisch toernooi neer te zetten’.

Meer informatie over de verplaatste editie van het HBV Open Jeugd Toernooi, en het inschrijven daarvoor, is te vinden op de toernooipagina van deze website.

De reguliere speelavonden van de vereniging zullen vooralsnog wel doorgang vinden. Waarbij de vereniging spelers oproept scherp te zijn op de eigen gezondheid en de mogelijke impact voor anderen. Competitiewedstrijden zullen in ieder geval tot en met maandag 16 maart niet gespeeld worden.