fbpx
Menu Sluiten

Grootse opkomst bij 9e editie Open Jeugd Toernooi

Op zondag 15 maart aanstaande organiseert de Heesche Badminton Vereniging de 9e editie van haar H.B.V. Open Jeugd Toernooi. De 9e editie van een toernooi dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot één van de drukst bezette eendaagse jeugdtoernooien in de regio. Maar bovenal een toernooi waar spelers graag naartoe komen en een fijne dag hebben, hoopt de vereniging.  

Ruim 101 jeugdspelers van 12 verschillende verenigingen zullen op zondag 15 maart naar Heesch afreizen om het tegen elkaar op te nemen voor de dagprijzen. Daarmee zijn alle plaatsen die de Heesche vereniging op haar toernooi heeft bezet en kan uitgekeken worden naar een bloedstollende toernooidag in ‘t Vijfeiken. 

Verdeeld over drie verschillende leeftijdscategorieën en drie verschillende spelonderdelen (enkel, dubbel en gemengd dubbel) zullen de spelers gedurende de dag honderden wedstrijden afwerken. Jaarlijks levert een groot aantal wedstrijden vuurwerk op en komen er gedurende de dag nieuwe badmintontalenten bovendrijven. Een genot om naar te kijken voor het publiek op de tribunes. 

Naast de strijd om de individuele dagprijzen strijden de verschillende verenigingen ook nog om de titel van ‘Best presterende club’ en de daarbij behorende Hebris.nl Wisseltrofee. Deze werd het afgelopen jaar gewonnen door badmintonclub Veghel ’67. 

Het H.B.V. Open Jeugd Toernooi wordt op zondag 15 maart, van 9:00 tot 18:00, gespeeld in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Publiek is van harte welkom. Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.toernooi.hbv-heesch.nl

De complete deelnemerslijst is op toernooi.nl te bekijken.