fbpx
Menu Sluiten

Heeschenaren in achtervolging

Enige tijd geleden is de derde tussenstand van de Hebris Junior Tour gepubliceerd door de Bossche Badminton Federatie. De Hebris Junior Tour behelst diverse badmintontoernooien in de regio waar jeugdspelers het in verschillende onderdelen tegen elkaar opnemen om dagprijzen en punten voor de regionale toernooiranglijst.  

In alle vijf onderdelen zijn Heesche badmintonners, op basis van hun reeds geleverde toernooiprestaties, in de race voor de regionale titels. In het herenenkelspel wordt de ranglijst zelfs getopt door een Heesche heer: Luc Verhees. Dat doet Luc overtuigend. Hij wist dit seizoen elk toernooi met een podiumplaats te besluiten. 

In de andere vier onderdelen zijn de Heescharen druk in de achtervolging. Een achtervolging die ervoor moet zorgen dat de Heeschenaren aan het eind van het seizoen toch op de hoogste trede van het podium staan. In het damesenkelspel bezet Noa de Leijer een gedeelde tweede plaats. Een tweede plaats is er ook voor Janita de Leijer en Suze Brugman in het damesdubbelspel en voor Luc Verhees in het gemengd dubbelspel. In het herendubbelspel moeten de Heeschenaren een klein tandje bij zetten om het podium te bereiken. Sem van Mook en Sjao Jacobs bezetten aldaar de vierde plaats. 

De volgende gelegenheid om punten te scoren is voor de jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging een thuiswedstrijd. Op 15 maart organiseert de vereniging voor de negende keer het HBV Open Jeugd Toernooi in sporthal ’t Vijfeiken.