fbpx
Menu Sluiten

HBV zamelt €500,- in met Sponsorkliks

Enkele jaren geleden is de Heesche Badminton Vereniging een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks. Via Sponsorkliks kan iedereen op een eenvoudige manier de vereniging steunen met zijn of haar aankoop op het internet, zonder dat de aankoop meer gaat kosten.

Voor iedere aankoop die gedaan wordt via de de Sponsorkliks pagina van de vereniging krijgt de club een bijdrage. Op de Sponsorkliks pagina zijn tal van webshops te vinden, waaronder ook grote winkels als bol.com, HEMA, Zalando, thuisbezorgd.nl en Booking.com.  

Dat Heesche badmintonners volop shoppen op het internet is de laatste jaren wel gebleken. Via de Sponsorklikspagina van HBV werden 240 bestellingen op het web gedaan. De kleinste bestelling leverde de clubkas 0,01 eurocent op, de grootste bestelling zorgde ervoor dat we 35,63 aan de clubkas mochten toevoegen. In totaal waren de 240 bestellingen samen goed voor een bedrag van maar liefst 517,90 euro(!). Dat alles bij elkaar gespaard met een enkele extra klik per bestelling. Een makkelijkere manier van steun is bijna niet te bedenken.

Ook de komende seizoenen hoopt de Heesche Badminton Vereniging nog veel geld in te zamelen door middel van Sponsorkliks. Meer over deze gemakkelijke manier van sponsoring is te vinden op onze Sponsorkliks pagina