fbpx
Menu Sluiten

Sponsor ons met jouw aankoop!

Iedereen koopt wel eens iets online bij bol.com, HEMA, Zalando, thuisbezorgd.nl of een van de vele andere webshops die er tegenwoordig bestaan. Bij elk van die aankopen kan je ook onze vereniging steunen, zonder dat die aankoop extra geld kost!

Gebruik SponsorKliks!

Onze vereniging is aangemeld bij Sponsorkliks.nl. Een website waar iedereen op een ontzettend makkelijke manier onze vereniging kan steunen.

Iedereen koopt wel eens iets online bij bol.com, HEMA, Zalando, thuisbezorgd.nl of een van de vele andere webshops die er tegenwoordig bestaan. Bij elk van die aankopen kan je onze vereniging steunen, zonder dat die aankoop extra geld kost! Of het nu gaat om vliegtickets, een nieuwe televisie of een kleinigheidje!

Hoe werkt het:
Het is niet moeilijk, ga naar www.sponsorkliks.hbv-heesch.nl. Dan zie je een scherm met daarop ontzettend veel logo’s van webshops. Wanneer de webshop van jouw keuze hier tussen staat, kan jij door een bestelling te doen bij deze webshop onze club steunen. Dit doe je simpelweg door wanneer je een aankoop gaat doen niet direct naar de website van de webshop te gaan, maar door door te klikken op het logo van de webshop via onze sponsorkliks website (sponsorkliks.hbv-heesch.nl). Dan kom je alsnog op de homepage van de door jouw gekozen website uit, maar nu onthoudt deze dat een deel van de opbrengst naar onze club gaat! Let wel op, dat onthouden doet hij niet voor eeuwig, dus het is vooraf aan elke bestelling nodig om door te klikken via onze sponsorkliks website.

Kosten en opbrengst:
Het kost jullie helemaal niets aan geld, de aankopen worden er niet duurder van. Wat je dan ook koopt bij deze webshop, HBV krijgt hier een percentage van! Het is een investering van niet meer dan 1 minuut om in te loggen en door te klikken via Sponsorkliks.nl. Zo kan je de club ontzettend makkelijk sponsoren!

Voor een club als HBV zijn alle beetjes van harte welkom. Wij hopen dan ook dat jullie bij bestellingen zullen denken aan Sponsorkliks en onze vereniging!

Blijf op de hoogte!