fbpx
Menu Sluiten

Trekking Clubactie verricht

Op woensdag 11 december heeft de notaris de trekking van de Grote Clubactie 2019 verricht. Op 12 december is de uitslag van deze trekking gepubliceerd. Daarmee zijn de winnaars van de prijzen van dit jaar, waaronder grote geldbedragen en een auto, bekend.

In de maanden voorafgaand aan de uitslag konden loten voor de Grote Clubactie gekocht worden bij leden van de Heesche Badminton Vereniging. Met de opbrengst van de Clubactie organiseert de vereniging jaarlijks diverse activiteiten en wordt geïnvesteerd in opleidingen en materialen.

Ook dit jaar vonden de loten gretig aftrek, waardoor de Heesche vereniging een mooie einduitslag voor de club bekend kan maken. In totaal werden er dit jaar 197 normale loten verkocht, samen goed voor maar liefst €472,80 voor de vereniging.

Daarnaast zijn er ook twee superloten verkocht door de vereniging. Vrienden Frans Hoeks (Tomans Schilderwerken) en Louis Verstegen (Verstegen Houthandel) kochten allebei één superlot ter waarde van 50 normale loten en €240,- voor de vereniging.

Dat brengt de totale opbrengst van de Grote Clubactie voor onze club op een prachtige €712,80. Daarvoor wil de vereniging alle lotenkopers en -verkopers hartelijk bedanken. Dankzij jullie kunnen we ook dit seizoen nog leuker gaan maken!