Menu Sluiten

HBV Startup Toernooi

Na een Coronatijd zonder toernooien is het tijd om de shuttle weer op te pakken. Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op zondag 27 maart 2022 het HBV Startup Toernooi voor jeugdleden.

Het HBV Startup Toernooi is een toernooi waar jeugdleden een hele dag lang badmintonplezier beleven. Van 09:00 tot uiterlijk 17:00 zullen jeugdleden van verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen in het enkel en dubbelspel. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Wel worden spelers ingedeeld in de leeftijdsklasses U12, U15 en U18.

De toernooiorganisatie zorgt er voor dat iedereen de hele dag wedstrijden speelt. Er zijn geen afvallers, wel héél veel winnaars. Iedere speler doet mee in het enkel en dubbelspel. Inschrijven voor alleen het enkel- of dubbelspel is niet mogelijk.

Wil jij graag meedoen? Schrijf je dan uiterlijk zondag 13 maart 2022 in via de toernooicommissie/jeugdbegeleiding van jouw vereniging, via het digitale inschrijfformulier op www.toernooi.hbv-heesch.nl of door jouw eigen naam, leeftijd, club en de naam van jouw dubbelpartner te mailen naar toernooi@hbv-heesch.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per speler.

Datum

27 mrt 2022
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Sporthal 't Vijfeiken
Sporthal 't Vijfeiken, 't Vijfeiken 53, Heesch

Organisator

Heesche Badminton Vereniging
Email
info@hbv-heesch.nl

Secondary Sidebar

Recente reacties

    Categories