fbpx
Menu Sluiten

Jeugdkampioenen gehuldigd

Op vrijdag 24 mei heeft de Heesche Badminton Vereniging haar kampioenen uit de jeugdcompetitie gehuldigd.

Het afgelopen jaar hebben 5 jeugdteams uit Heesch meegedaan aan de regionale competitie. Allemaal hebben zij zich vol op de strijd om de podiumplaatsen gestort. In alle competitiepoules heeft dat geleid tot spannende wedstrijden en zinderende ontknopingen.

Zo’n zinderende ontknoping was er ook voor HBV J2. Eén van de twee jeugdteams van HBV dat uitkomt in de hoogste competitieklasse die er voor jeugdspelers is.

Pas in de laatste wedstrijd van het seizoen sleepte het team, dat bestaat uit Suze Brugman, Noa de Leijer, Jelle van Schaijk en Messi al Eido, genoeg punten binnen om niet meer ingehaald te kunnen worden door de nummer twee in de poule: BV de Maasshuttles uit ‘s-Hertogenbosch.