fbpx
Menu Sluiten

HBV’ers winnen toernooi in Gestel

Afgelopen zondag hebben verschillende seniorenspelers van de Heesche Badminton Vereniging meegedaan aan het seniorentoernooi van badmintonvereniging BCG in Sint-Michielsgestel.

In verschillende categorieën en onderdelen waren HBV’ers actief én succesvol. Tessa Hoeks en Meike Brugman haalden alle finales in hun klasse. In het enkelspel en gemengd dubbelspel werden zelfs heuse Heesche derby’s uitgevochten.

De beide Heesche derbies werden uitgevochten in drie spannende sets. In het enkelspel was het Tessa Hoeks die Meike Brugman versloeg. In het gemengd dubbelspel was het ook Tessa die, samen met partner Jesse Jansen, Meike Brugman en Bram van Herpen tot de tweede plaats veroordeelden.

In het damesdubbelspel mochten Meike en Tessa samen de hoogste trede van het podium betreden.