fbpx
Menu Sluiten

Prijzenregen in Heeswijk-Dinther

Afgelopen zondag organiseerde BC Argus uit Heeswijk-Dinther haar jaarlijkse jeugdtoernooi Maar liefst 17 Heesche badmintonners reisden af naar het zuiden van de gemeente om de strijd aan te gaan voor de bekers. 

Voor de Heeschenaren werd de dag een ware prijzenregen. In alle leeftijdscategorieën zijn finales gehaald en successen gevierd. Er waren maar weinig onderdelen waar geen Heesche badmintonner in de finale stond. 

De meeste bekers gingen mee naar huis met Messi Al Eido. De jonge badmintonner wist in de leeftijdsklasse voor de oudste jeugd alle finales te halen. Messi won het enkelspel, werd samen met Luc Verhees tweede in het herendubbelspel en werd samen met Noa de Leijer tweede in het gemengd dubbelspel. Een eerste prijs was er voor Noa en dubbelpartner Jasmijn Jeurissen in het damesdubbelspel. In het damesenkelspel werd de finale een Heesche derby tussen twee andere Heesche dames. Janita de Leijer en Ellis Zwiers streden in drie sets om de grootste beker, die uiteindelijk met Janita mee naar huis mocht.

Ook in de andere twee leeftijdscategoriën werd er veel gewonnen. In de U15-categorie was het Benjamin Lannoye die samen met dubbelpartners Jarno de Leijer en Isabel de Jager twee keer het erepodium mocht betreden. Samen met Lotte van Erp werd Isabel ook tweede in het damesdubbelspel. In de U12-categorie maakte Nick Fransen indruk door eerste te worden in zowel het enkel als het dubbelspel.