fbpx
Menu Sluiten

Introductietoernooi groot succes

Op donderdag 11 januari heeft de Heesche Badminton Vereniging het jaarlijkse badminton introductietoernooi georganiseerd. Tijdens het badminton introudctietoernooi is iedereen van 18 jaar en ouder welkom om in toernooivorm kennis te komen maken met de sport en vereniging. Een mooie manier om vol snelheid, sportiviteit en gezelligheid het nieuwe jaar in te gaan.

Meer dan 20 duo’s gingen tijdens het toernooi de strijd met elkaar aan om een gratis lidmaatschap van de badmintonclub te winnen. Twee uur lang werd er op de negen banen van sporthal ’t Vijfeiken fanatiek gebadmintond door de aanwezigen. Voor ieder punt werd gestreden. 

Aan het einde van de avond waren het vader Wilco Verstappen en zoon Desly Verstappen die met de meeste punten de prijzen in ontvangst mochten nemen. Alle andere nieuwe badmintonners mogen het badminton drie keer gratis komen uitproberen