fbpx
Menu Sluiten

HBV’ers blinken uit in Schaijk

Afgelopen zondag hebben verschillende seniorenspelers van de Heesche Badminton Vereniging meegedaan aan het Dikke Buiken Toernooi van badmintonvereniging de Klapper in Schaijk. Het dikke buiken toernooi is voor badmintonners in de regio jaarlijks de badmintonopening van het nieuwe jaar.

Met een grote delegatie togen de Heeschenaren naar Schaijk, waar meer dan 70 badmintonners de baan op gingen om te strijden om de podiumplaatsen.

In verschillende categorieën en onderdelen waren HBV’ers actief én succesvol. Edwin Welten won de finale in het herenenkelspel van clubgenoot Joost Verhees, met wie hij samen ook het herendubbelspel won.

Niet alleen in het herenenkelspel was de finale volledig Heesch blauw’ gekleurd. Ook in het gemengd dubbelspel namen twee Heesche duo’s het tegen elkaar op. Meike Brugman nam het samen met Carlo Brugman op tegen Tessa Hoeks en Jesse Jansen, een finale die door Tessa en Jesse gewonnen werd.