fbpx
Menu Sluiten

Springkussenfestival in ’t Vijfeiken

Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 januari organiseert sportbar ’t Vijfeiken in samenwerking met basketbalvereniging Slamdunk ’97, handbalvereniging Dynamico en de Heesche Badminton Vereniging een springkussenfestival in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch.

Deze kerstvakantie wordt de sporthal voor drie dagen omgetoverd tot paradijs voor kinderen. De grote zaal wordt gevuld met verschillende springkussens. Kinderen tot 12 jaar zullen hun ogen uitkijken. Ondertussen is sportbar ’t Vijfeiken geopend voor iedereen die zin heeft in een warm of koud drankje.

In de zaal zullen de drie sportverenigingen zich ook presenteren. Naast springen kunnen kinderen ook hun eerste bal gooien of shuttle slaan. Op dinsdag en donderdag kan er van 15:00 uur tot 16:30 uur gebadmintond worden.

Het Springkussenfestival vindt op 2, 3 en 4 januari 2024 plaats in sporthal ’t Vijfeiken (’t Vijfeiken 53) in Heesch. De sporthal is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Entree kost €5,00.

Op woensdag 3 januari van 10:00 tot 12:00 uur is het springkussenfestival prikkelarm.