fbpx
Menu Sluiten

Vrienden kopen superlot

In de afgelopen weken konden online en offline loten van de Grote Clubactie gekocht worden bij leden van de Heesche Badminton Vereniging. Speciaal onderdeel van de Clubactie zijn sinds enige jaren ook de ‘superloten’. Een superlot is een speciaal lot met de winkans van 50 normale loten dat verkocht kan worden aan vrienden en sponsoren van de vereniging.

Er zijn twee superloten verkocht aan badmintonners Michel Berendse (Sportbar ’t Vijfeiken) en Bart van de Ven (Bart van de Ven allround timmerwerken en montage). Michel Berendse is al jaren vriend van de vereniging en doet in die hoedanigheid regelmatig mee aan sponsoracties. De vereniging is trots om ook Bart van de Ven vanaf dit seizoen tot haar vrienden te mogen rekenen. 

Van elk verkocht superlot gaat 80% van de opbrengst naar de club. Met het opgehaalde geld kan de Heesche Badminton Vereniging de komende jaren meer activiteiten organiseren, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en vrijwilligers opleiden tot assistent-trainers. 

Bedankt Michel en Bart!