fbpx
Menu Sluiten

HBV kleurt Rosmalen blauw

Afgelopen zondag ging het toernooiseizoen voor jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging van start. Maar liefst 15 Heesche badmintonners reisden af naar Rosmalen voor het eerste toernooi van dit seizoen. 

Voor de Heeschenaren was het een succesvolle start. In alle leeftijdscategorieën zijn de finales gehaald en successen gevierd. Er was geen onderdeel waar geen Heesche badmintonner in de finale stond. Dat betekent dat er aan het einde van de dag veel gouden en zilveren bekers mee naar Heesch genomen konden worden. 

De meeste bekers gingen mee met Thirza van de Ven en Ellis Zwiers. De twee dames speelden mee in het enkel, dubbel en gemengd dubbelspel en wisten in de eigen leeftijdsklasse alle finales te halen.  Thirza won het enkelspel, won samen met Jarno de Leijer het gemengd dubbelspel en werd samen met Julia al Eido tweede in het dubbelspel. Ellis won samen met Janita de Leijer het dubbelspel, won samen met Ibon Koks het gemengd dubbelspel en werd na een slopend gevecht met clubgenoot Noa de Leijer tweede in het enkelspel.