fbpx
Menu Sluiten

Grote Clubactie van start

Een nieuw badmintonseizoen is weer gestart. Vol enthousiasme heeft onze vereniging de afgelopen weken veel oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten op de badmintonbanen in sporthal ’t Vijfeiken mogen verwelkomen. Ondertussen wordt er ook al druk gewerkt aan de organisatie van heel veel leuke andere activiteiten.

Maar gezellige uitstapjes, gave badmintonclinics én een heus jeugdkamp kosten best wel veel geld. Om dat geld bij elkaar te sprokkelen verkopen we ook dit jaar weer loten van de Grote Clubactie. 

Met het kopen van een Grote Clubactie lot via onze vereniging help je onze activiteitenspaarpot te vullen. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat namelijk 2,40 euro direct naar onze vereniging. Dat kan flink oplopen: vorig jaar sprokkelde onze vereniging honderden euro’s bij elkaar! Geld dat goed is ingezet om een jeugdkamp, clubavond én vele andere activiteiten te organiseren. 

Het mooie van de clubactie is dat niet alleen onze club kan winnen. Ook de lotenkoper én verkoper maken kans op mooie prijzen. Voor de lotenkopers is er een gigantische prijzenpot beschikbaar met daarin onder andere autos en de hoofdprijs van maar liefst 100.000,- euro. Voor de verkoper is er een heuse clubactie winactie waarmee een Playstation te winnen is, en is er een eigen Heesche clubactie waarmee een heuse HBV-hoodie verdient kan worden.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op donderdag 29 november 2023. Deze is vanaf dat moment te bekijken op de website van de Clubactie. 

Hoe te kopen?

Vanaf zaterdag 23 september zijn onze lotenverkopers overal te vinden. Op de straat, op familiefeestjes, in de supermarkt en ga zo door. Maar nog makkelijker: de loten zijn ook online te koop! Via onderstaande knop, of via de persoonlijke verkooplink van onze jeugdleden.

Stuurt u onze leden op pad?