fbpx
Menu Sluiten

Stem op HBV bij Rabobank Clubsupport!

Op maandag 4 september gaat de stemperiode voor Rabobank Clubsupport van start! Onze club doet weer mee en staat als ‘HBV – Heesche Badminton Vereniging’ op het stemformulier.

De Rabobank heeft dit jaar duizenden Euro’s te verdelen. Wij hopen veel geld binnen te halen om ook dit seizoen weer fantastisch te kunnen maken! Elke stem helpt ons het seizoen op te fleuren met prachtige activiteiten, zoals een seniorendag en jeugdkamp. Daarnaast zouden we het geld graag inzetten om nieuwe trainingsmaterialen te kopen en jeugdbegeleiders te laten opleiden tot assistent trainers. Daarmee kunnen we onze club nog gezelliger en sportiever maken.

Ieder lid van de Rabobank mag 3 stemmen verdelen over drie verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. 

Vorig jaar haalden we in totaal maar liefst €622,- op. Jouw stem is dus veel geld waard voor onze club! De moeite van het stemmen waard. 

Stemmen kan dit jaar via de Rabobank-app op jouw mobiele telefoon of via de Rabobank.nl/clubsupport. In de app klik je op ‘Service’ en vervolgens op ‘Lidmaatschap’.

Natuurlijk hopen wij dit jaar weer een prachtig bedrag. Stemmen jullie weer op ons, en tippen jullie ons aan jullie vrienden en familie? Samen sparen we voor onze club. En kan het makkelijker dan dit?

Hoe stem ik?

  •  Log in op de Rabobank Applicatie (Telefoon / Tablet) of ga naar Rabobank.nl/clubsupport.
  • Kies in het menu voor de knop ‘service’.
  • Kies in het menu onderaan voor de knop ‘lidmaatschap’.
  • Kies op de pagina voor de knop ‘Clubsupport’ of ‘Doe mee en stem’.
  • Klik op de knop ‘Stemmen’.
  • Kies drie verenigingen onder wie je jouw 3 stemmen wil verdelen. HBV is te vinden als ‘HBV – Heesche Badminton Vereniging’.
  • Verstuur jouw stemmen.