fbpx
Menu Sluiten

Nieuw badmintonseizoen van start

De zomervakantie is afgelopen. Deze week gaan veel kinderen weer naar school en volwassenen naar hun werk. Ook de deuren van sporthal ’t Vijfeiken gaan weer open. Dat betekent dat het seizoen 2023/2024 voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging gaat beginnen.

Al 36 jaar laat de vereniging jong en oud kennismaken met de snelste racketsport ter wereld. Op donderdagavond (senioren) en vrijdagavond (jeugd) wordt er recreatief en competitief gespeeld met racket en shuttle. Dit seizoen zullen er maar liefst 10 Heesche teams gaan meedoen aan de regionale badmintoncompetitie. 

Ook buiten de badmintonbaan is de vereniging actief. De activiteitenkalender is gevuld met feesten, uitstapjes en toernooien. Het jaarlijks terugkerende HBV Open Jeugd Toernooi is inmiddels een begrip in de regio. 

Bij HBV is iedereen welkom om het badminton gratis uit te komen proberen. Meer informatie is te vinden op www.hbv-heesch.nl