fbpx
Menu Sluiten

Succesvol ouder-kind-toernooi bij HBV

De jeugdafdeling van de Heesche Badminton Vereniging heeft het seizoen afgesloten met het ouder-kind-toernooi. 

Tijdens het ouder-kind toernooi neemt ieder jeugdlid een ouder mee waarmee de hele avond een duo gevormd wordt. Voor jeugdleden het moment om hun ouders te laten zien wat zij in een seizoen geleerd hebben, voor ouders het moment om te bewijzen dat ook zij best een shuttle kunnen slaan. Dat laatste valt voor sommige ouders flink tegen, met soms wat gelach van de jeugd als gevolg. 

Toch staat het ouder-kind toernooi altijd garant voor een spannende strijd tussen de duos. Bijna 30 duos kwamen naar sporthal ’t Vijfeiken om het tegen elkaar op te nemen. Acht rondes lang werden punten bij elkaar gesprokkeld. 

Op vrijdag 1 september gaan de deuren van sporthal ’t Vijfeiken weer open voor de jeugdspelers voor een nieuw badmintonseizoen. Meer informatie is te vinden op www.hbv-heesch.nl.