fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert 9e Open Jeugd Toernooi

Op 26 maart is het zo ver: dan organiseert de Heesche Badminton Vereniging voor de 9e keer haar HBV Open Jeugd Toernooi. Tot en met 11 maart kunnen jeugdleden van badmintonverenigingen uit het hele land zich inschrijven om op 26 maart in Heesch te komen strijden om de dagprijzen. 

Het Heesche jeugdtoernooi is in de jaren voor Corona uitgegroeid tot vaste kracht op de toernooiagenda van veel jeugdspelers. De laatste edities trokken steevast het maximale aantal van 100 jeugdspelers naar sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Daarbij zaten spelers van verenigingen uit het hele land. De Heesche Badminton Vereniging hoopt ook bij deze eerste editie na Corona weer veel spelers te mogen verwelkomen. De trofeeën staan nu al stralend op hun winnaars te wachten. 

De negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi wordt op zondag 26 maart 2023 gehouden in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Het toernooi is open voor jeugdspelers van alle niveaus en badmintonclubs.

Meer informatie over het HBV Open Jeugd Toernooi is te vinden op www.toernooi.hbv-heesch.nl