fbpx
Menu Sluiten

Doe mee aan het introductietoernooi!

Vol snelheid, sportiviteit en gezelligheid het nieuwe jaar in? De Heesche Badminton Vereniging (HBV) biedt die kans op donderdag 19 januari tijdens het Badminton Introductietoernooi.

Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om op deze avond in toernooivorm kennis te komen maken met de sport en vereniging. De hele avond wordt er met en tegen spelers met meer badmintonervaring gespeeld. Deze spelers zullen de introducees wegwijs maken in de beginselen van de snelste racketsport ter wereld. Voor de introducé die aan het einde van de avond de meeste punten heeft weten binnen te slepen ligt er een gratis halfjaar lidmaatschap van HBV klaar. Alle anderen zijn natuurlijk van harte welkom om het badminton drie keer gratis uit te komen proberen.

Het introductietoernooi wordt op donderdag 19 januari van 20:15 tot 22:00 gespeeld in Sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Inschrijven voor deze avond is niet nodig.