fbpx
Menu Sluiten

Competitieteams trappen seizoen af 

Recent is de badmintoncompetitie van start gegaan voor vier jeugdteams van de Heesche Badminton Vereniging. Inmiddels hebben de badmintonners de eerste twee speelrondes achter de rug en kan de balans voor het eerst opgemaakt worden.

Hoewel het nog vroeg in het seizoen is laat de eerste tussenstand een hoopvol beeld zien voor de Heeschenaren. Maar liefst drie van de vier teams gaan aan kop in hun competitiepoule. 

Het meest stevig aan de leiding gaat HBV 3. Het team dat bestaat uit Isabel de Jager, Lotte van Erp, Lucas Mulders en Messi al Eido won hun eerste wedstrijd tegen B.C. Slamis uit Uden met 9-7. Afgelopen zaterdag nam het team het in de tweede wedstrijd van het seizoen op tegen B.V. de Klapper uit Schaijk. Al vroeg in de wedstrijd namen de Heeschenaren de leiding in de wedstrijd door maarliefst vijf van de acht sets in het enkelspel binnen te slepen. In de daaropvolgende dubbelspelen werden nog eens vijf sets gewonnen waardoor ook de eindoverwinning veiliggesteld werd.