fbpx
Menu Sluiten

HBV is klaar voor nieuw competitieseizoen

Afgelopen week hebben de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging een nieuw badmintonseizoen afgetrapt in sporthal ’t Vijfeiken. Zowel op donderdagavond (senioren) als op vrijdagavond (jeugd) wordt er door een grote groep spelers fanatiek getraind om klaar te zijn voor de eerste competitiewedstrijden van het seizoen.

De Heesche Badminton Vereniging doet mee aan de regionale competitie van de Bossche Badminton Federatie. Vanaf maandag 19 september gaan de Heeschenaren het met 5 seniorenteams en 4 jeugdteams opnemen tegen competitieteams van 25 andere clubs uit de regio. 

Omdat de vereniging groeiende is zijn er diverse teams van samenstelling veranderd. Daaronder ook het hoogst spelende seniorenteam van de vereniging: HBV 1. In dat team krijgen Joost Verhees en Tessa Hoeks met Meike Brugman en Thijmen Schoppema de steun van twee voormalige regionaal jeugdkampioenen.

De indelingen van de teams en de resultaten van hun wedstrijden zijn te vinden op de teampagina’s van de teams. Deze zijn te bereiken via de pagina’s ‘senioren‘ en ‘jeugd‘.