fbpx
Menu Sluiten

HBV trapt badmintonseizoen af

Na een rustgevende zomerstop trappen de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging het nieuwe seizoen af op donderdag 8 en vrijdag 9 september. In sporthal ’t Vijfeiken zullen de eerste sporters dan weer met racket en shuttle aan de slag gaan. 

Tijdens de speelavonden van de Heesche Badminton Vereniging is er voor ieder type sporter plaats. Voor jong en oud en recreanten en competitiespelers heeft de vereniging een aanbod dat past. 

Voor recreanten van alle leeftijden is er ruimte om het op de badmintonbaan tegen elkaar op te nemen. Ook organiseert de vereniging jaarlijks vele activiteiten binnen en buiten de sporthal. Zo zijn er feestavonden voor senioren en jeugdkampen voor jeugdspelers.

Daarnaast is er bij HBV voor jong en oud de mogelijkheid om competitie te spelen. Jaarlijks nemen verschillende teams uit Heesch het in de regionale badmintoncompetitie op tegen teams van 25 andere clubs. Het komende seizoen gaan maar liefst 5 seniorenteams en 4 jeugdteams de strijd aan om de prijzen.

Iedereen mag op donderdag (senioren) of vrijdag (jeugd) drie keer gratis mee komen sporten. Kinderen kunnen het badminton ook uitproberen via ‘Sjors Sportief’.