fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert toernooi met ouders

Afgelopen vrijdag heeft de jeugdafdeling van de Heesche Badminton Vereniging het seizoen afgesloten met het ouder-kind-toernooi. 

Tijdens het ouder-kind toernooi neemt ieder jeugdlid een ouder mee waarmee de hele avond een duo gevormd wordt. Voor jeugdleden het moment om hun ouders te laten zien wat zij in een seizoen geleerd hebben, voor ouders het moment om te bewijzen dat ook zij best een shuttle kunnen slaan. Dat laatste valt voor sommige ouders flink tegen, met soms wat gelach van de jeugd als gevolg. 

Toch staat het ouder-kind toernooi altijd garant voor een spannende strijd tussen de duos. Meer dan 25 duos kwamen naar sporthal ’t Vijfeiken om het tegen elkaar op te nemen. Acht rondes lang werden punten bij elkaar gesprokkeld. Uiteindelijk waren het Luca van den Hurk en zijn vader Robert die de meeste punten behaalden en de prijzen mee naar huis mochten nemen.

Op vrijdag 9 september gaan de deuren van sporthal ’t Vijfeiken weer open voor een nieuw badmintonseizoen.