fbpx
Menu Sluiten

HBV 2 wint HissieCup

Afgelopen vrijdag heeft de Heesche Badminton Vereniging voor de vierde keer de Hissiecup uitgereikt. De Hissiecup, vernoemd naar de knorrige roze mascotte van de vereniging, is een wisseltrofee die ieder halfjaar wordt uitgereikt aan het team dat het best presteert in de regionale competitie. Met een speciale systematiek worden aan de hand van het aantal gespeelde wedstrijden, het aantal winstpunten en de positie van het team in de competitiepoule punten verdeeld. 

Gedurende het hele seizoen hebben competitieteams hun prestaties in de Hissiecup kunnen volgen op een digitale ranglijst die na elke competitieronde bijgewerkt wordt. De hoogste trede van het podium is dit seizoen oor veel verschillende teams bezet gehouden. Maar uiteindelijk kan maar één team met de grote trofee met twee oren naar huis gaan.

Afgelopen vrijdag was het aan bestuurslid Jesse Jansen, ondersteund door mascotte Hissie, om een eind te maken aan deze strijd en de winnaar van de HissieCup bekend te maken. Hoewel de teams in punten erg dicht bij elkaar zaten, waren het Noa, Janita, Ellis, Suze, Luc en Jelle van HBV 2 die de trofee in ontvangst mochten nemen.