fbpx
Menu Sluiten

HBV zwaait vrijwilliger Mari uit

De Heesche Badminton Vereniging heeft een actieve jeugdafdeling. Elke vrijdagavond komen jeugdspelers naar sporthal ’t Vijfeiken om te trainen en competitie te spelen, en daarbuiten worden regelmatig andere activiteiten georganiseerd en toernooien bezocht. 

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers maakt dat alles mogelijk. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat netten gespannen worden, dat wedstrijden eerlijk verlopen, dat toernooien georganiseerd worden en dat jeugdkampen een groot feest worden.

Tijdens het laatste jeugdkamp heeft de badmintonvereniging afscheid genomen van één van die vrijwilligers. Na jaren van trouwe dienst heeft Mari van der Wielen besloten racket en shuttle neer te leggen en het stokje over te dragen.  

Het vertrek van Mari is een aderlating voor de vereniging. Met het vertrek van Mari gaat de vrijwilliger met de langste staat van dienst bij de vereniging weg. Mari heeft meerdere generaties badmintonners, waaronder zijn eigen dochter(s), zien opgroeien en evenzoveel generaties aan het lachen gemaakt met zijn enorme voorraad moppen. 

Mari, dankjewel!