fbpx
Menu Sluiten

Badmintonnen voor een tientje

Waar veel sportverenigingen het seizoen al ver voor de zomer stoppen, sporten de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging van zomer tot zomer door. Nog tot en met mei wordt er in de competitie gestreden om de laatste punten voor het kampioenschap en nog tot en met juli wordt er getraind en gespeeld. Door recreant én competitiespeler, door jong en oud. 

Van dat sportieve plezier wil de Heesche Badminton Vereniging zoveel mogelijk mensen laten meegenieten. Daarom lanceert de vereniging een speciale zomeraanbieding. Voor maar 10 euro kunnen geïnteresseerden tot de zomervakantie elke donderdag of vrijdag mee komen badmintonnen in sporthal ’t Vijfeiken.

Elke donderdagavond speelt de seniorenafdeling (18+) van 20:00 tot 22:30 in sporthal ’t Vijfeiken. Elke vrijdagavond speelt de jeugdafdeling van 18:00 tot 20:30 in diezelfde sporthal. Op beide avonden kan er recreatief gespeeld worden, getraind worden en competitief gespeeld worden.