fbpx
Menu Sluiten

HBV trapt toernooiseizoen af

De Heesche Badminton Vereniging heeft zondag 27 maart het Startup Toernooi georganiseerd. Het Startup Toernooi is het eerste badmintontoernooi voor jeugdspelers dat na het opheffen van de coronamaatregelen in de regio georganiseerd wordt.

Speciaal voor deze aftrap van het toernooiseizoen is een speciale toernooivorm opgezet die geen afvallers kent. Alle deelnemers uit de regio, bijna 50, liepen aan het einde van de dag met een medaille de deur van sporthal ‘t Vijfeiken uit.


De jeugdspelers hebben samen bijna 300 wedstrijden gespeeld in drie verschillende leeftijdsklassen. Elke deelnemer speelde wedstrijden in het enkel- en dubbelspel. Regelmatig zorgden de spelers voor vuurwerk op de badmintonbanen. Meer dan eens werden wedstrijden met het minimale puntenverschil afgesloten. Dat belooft veel voor de rest van het toernooiseizoen!