fbpx
Menu Sluiten

Badminton voor kinderen bij HBV

Al sinds 1988 laat de Heesche Badminton Vereniging Heeschenaren badmintonnen. Wekelijks komen badmintonners van alle leeftijden op donderdag- en vrijdagavond naar sporthal ’t Vijfeiken in Heesch om beter te worden met racket en shuttle.

De jeugdafdeling is de trots van de vereniging. Wekelijks komen tientallen kinderen tussen de 6 en 18 jaar op vrijdagavond naar de sporthal om te trainen, wedstrijden te spelen en lol te hebben.

Onder leiding van een enthousiast team van jeugdtrainers en begeleiders leren kinderen elkaar en de sport beter kennen. Het begeleidersteam zorgt er voor dat elke vrijdagavond een fijne sportavond is. Ook organiseert het team veel activiteiten. Zo gaan de Heesche badmintonners jaarlijks op kamp, zijn er kerst- en carnavalsavonden en worden er regelmatig bekers in de wacht gesleept op toernooien in de regio.

De Heesche Badminton Vereniging heet nieuwe badmintonners graag welkom. Wil je graag kennis komen maken met de snelste racketsport ter wereld? Mail dan naar info@hbv-heesch.nl. Iedereen mag drie keer gratis komen meespelen.

Inschrijven voor proeflessen is ook mogelijk via ActiefBernheze.nl.