fbpx
Menu Sluiten

De shuttle wordt weer opgepakt!

Vanavond heeft de Nederlandse regering bekend gemaakt dat het een aantal maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan versoepelt. Daardoor kan sporthal ’t Vijfeiken haar deuren weer openen voor de Heesche Badminton Vereniging

Dat betekent dat Heesche badmintonners op donderdag 20 (senioren) en vrijdag 21 januari (jeugd) weer terecht kunnen in de sporthal om hun favoriete sport te beoefenen. Op de vrijdagavond zal de training ook direct weer opgepakt worden. Op de donderdagavond wordt gestart met een vrije speelavond en zal de training in de weken daarna weer opgestart worden.

Bij een bezoek aan de sporthal zijn alle sporters van 18 jaar en ouder verplicht om een Coronatoegangsbewijs te laten zien en een mondkapje te dragen wanneer er niet gesport wordt. Publiek is voorlopig nog niet welkom in de sporthal.