fbpx
Menu Sluiten

Mascotte Hissie verrast jeugdleden

December staat bij de Heesche Badminton Vereniging ieder jaar bol van de tradities. Iedereen jaar organiseert de vereniging dan een aantal activiteiten die in het teken staan van de feestdagen. Eén van die activiteiten is het sinter-kerst-en-nieuw-toernooi voor jeugdleden.

Dit jaar kunnen veel van die activiteiten door de afgekondigde coronamaatregelen niet doorgaan. Maar dat betekent niet dat de vrijwilligers en leden van de Heesche Badminton Vereniging de decembermaand zo maar aan zich voorbij laten gaan.

Om de decembermaand met elkaar te vieren organiseerde de vereniging een heuse digitale sinter-kerst-en-nieuw spelshow. Ruim 20 jeugdleden kwamen digitaal samen om het in verschillende spellen tegen elkaar op te nemen om de cadeaus. Onder leiding van presentatoren Anne Ruijs en Jesse Jansen en de deskundige regie van Reni van der Wielen was het een ware happening.

Meer dan 30 cadeaus werden onder de deelnemers aan de spelshow verdeeld. Al die cadeaus zijn aan het einde van de middag door Hissie, de roze knorrige mascotte van de vereniging, bij de winnaars thuisbezorgd.