fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert sinter-kerst-en-nieuw

Door de verplichte avondsluiting kunnen de speelavonden van de Heesche Badminton Vereniging op dit moment niet doorgaan. Maar dat betekent niet dat de Heesche Badminton Vereniging stil zit. Voortdurend wordt gezocht naar mogelijkheden om binnen de geldende regels speelmomenten en activiteiten te organiseren.

Blij is de vereniging dan ook dat de komende maanden meerdere activiteiten op stapel staan, waaronder het jaarlijkse sinter-kerst-en-nieuw toernooi voor jeugdspelers.

Waar het toernooi normaal tijdens de speelavond op vrijdagavond plaatsvindt, wordt het toernooi dit seizoen georganiseerd op zondagmiddag 19 december. Dan kunnen jeugdspelers tussen 14:00 en 16:30 terecht in sporthal ’t Vijfeiken om op de badmintonbaan de strijd aan te gaan om de leukste cadeaus en lekkerste snoep.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen kan deze activiteit niet in deze vorm doorgaan. Wel wordt er online een sinter-kerst-en-nieuw activiteit georganiseerd voor jeugdleden.