fbpx
Menu Sluiten

Een december zonder badminton

Afgelopen vrijdag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben grote invloed op onze vereniging.

Door de verplichte avondsluiting die sinds afgelopen zondag voor veel sectoren is gaan gelden mogen ook sportzalen hun deuren na 17:00 in de avond niet meer openen. Dat betekent dat onze vereniging in ieder geval tot en met zondag 19 december op donderdag- en vrijdagavond niet in sporthal ’t Vijfeiken terecht kan. Deze speelavonden zijn dan ook afgelast.

De afgelopen dagen heeft ons bestuur haar uiterste best gedaan om een ander moment te vinden waarop binnen de geldende coronamaatregels gebadmintond kan gaan worden door jeugd- en seniorenleden. Dat is ons helaas nog niet gelukt. Voorlopig kan er dus niet gebadmintond worden. Laten we hopen dat dat na 19 december wel weer kan.

Ondertussen wordt er door verschillende actieve badmintonners gewerkt aan alternatieve activiteiten voor onder andere onze jeugdleden. Hierover volgt snel meer informatie. Ook de voorbereidingen voor de activiteiten die in januari gepland staan gaat volop door.